diumenge, 29 de juny del 2008



COL·LECCIÓ RATPENAT (JOSEP ALMAR)

La col·lecció estarà oberta al públic a partir del dia 15 de Juliol fins el dia 15 de Setembre els dimarts,dijous i dissabtes de les 17:00h. a les 20:00h.


A Sant Feliu de Guíxols es troba Mascanada, petita vall dotada d’un encant especial i a la que la seva situació geogràfica li dona un clima excel·lent.
La creua la riera de les Comes, on podem trobar gran varietat de plantes remeieres...., el vent suau deixa el vianant gaudir de sa bellesa, passejant-se i fruir del sol d’hivern i la frescor a l’estiu.
Amb la pau que s’hi respira en tant bonica vall, no es d’estranyar que en Josep Almar dia a dia s’inspiri i així hagi creat la seva casa museu. Des del carrer i enfront la casa, ja es pot gaudir de tanta meravella, amb grans escultures , petites rajoles i talls de vidre crea vells motius:flors, animalets...
En el interior el foraster es trasllada a un món creatiu que solsament en Josep amb el seu art i el seu saber ,ha creat nit darrere nit.La casa amb la col·lecció te el nom de Ratpenat , endinsar-nos en ella es un plaer que cap bon ganxó no n’hauria de prescindir

1 comentari:

Unknown ha dit...

Una extraordinària col•lecció de vaixells i estris marins i d'època que qui la ha vista repeteix, doncs hi ha un munt d’objectes exquisidament restaurats que son tota una obra d’art.
No deixeu d’aprofitar aquesta ocasió històrica per a gaudir enormement, tant grans com petits!