diumenge, 8 d’abril del 2012


ELS ALUMNES DE P5 DE L’ESTACIÓ VISITEN EL
MUSEU RATPENAT



El passat 20 de març els nens i les nenes de P5 de l’escola l’Estació van visitar el museu del Ratpenat. 
El Ratpenat és un artista i inventor que ens va ensenyar alguns dels seus invents fets amb material de rebuig que ens van fascinar. També ens va explicar com fa les escultures amb
trencadís i, juntament amb la seva filla Marta, vàrem fer un taller de trencadís. Vàrem passar un dia molt agradable i ens han quedat ganes de tornar-hi.

ESCOLA L’ESTACIÓ

En agraïment al Col.legi de l’Estació.

El nostre agraïment més sincer per la vostra delicadesa en haver-nos fet una petita ressenya al Setmanari Àncora, de la visita que féreu juntament amb els nens de P5, cosa que sovint, per no dir sempre, la trobem a faltar.

Això ens ha de donar forces per a poder anar endavant en aquesta nostra tasca, la qual, hi ha moments, de debò sen’s fa difícil d’alimentar-la. A la vegada per fer palesa una filosofia, la que pretenem, i és deixar un xic d’herència, a manera de cultura, perquè un altre dia, els que avui són infants ja no tan sols puguin recordar-la, sinó també tenir-la a les mans i poder-la fer servir per emprendre un seu camí i una manera de viure. Després serà quan, ja més grans, recordaran aquella mestra, professora, que un dia amb tota l’estima i tendresa els volgués explicar que la vida està plagada de camins per emprendre.

Moltes gràcies de veritat per aquesta col·laboració i que heu buscat amb nosaltres. Ben segur que un altre dia seran ells els qui us les donaran. Sempre recordaran aquella mirada de paciència de la senyoreta, la mà petita dels companys i per damunt de tot l’agraïment dels qui els ajudés a fer-se grans i aquí, ni tan sols ens caldran les gràcies, en tot cas, la satisfacció per a una obligació, la nostra, i que és la de poder fer per a ells un món millor. Enhorabona.
Ratpenat