dissabte, 19 de juliol del 2008

OBERTURA COL•LECCIÓ RATPENAT


Des del passat dia 15 de Juliol i gràcies a en Josep Almar (Ratpenat), Sant Feliu de Guíxols te una nova oferta cultural per aquest estiu molt interessant. Es tracta de la col•lecció privada de maquetes navals, escultures ,estris...... que en Josep al llarg del temps a anat creant i recopilant a fi i efecte de poder donar a la ciutat principalment i a tot el visitant que ho desitgi , la oportunitat de gaudir i endinsar-se en aquest mon ,que ell l’anomena del ratpenat, ja que la gran part de la seva obra ha estat realitzada en hores intempestives de la nit.
El dimarts passat i acompanyat de una trentena de persones, es va fer un petit acte d’obertura de la Col•lecció al públic. Va esser un acte molt emotiu, ja que després de molts anys de feina en solitari, dificultats i entrebancs,ara es comença a veure recompensat tal esforç. La gent que comença a conèixer aquesta obra, comenta el gran valor cultural i artístic de la Col•lecció.
Ja sols queda recordar que restarà oberta del 15 de Juliol al 15 de Setembre,els dimarts, dijous i dissabtes , de 17:00 a 20:00
Es pot consultar a Internet a traves de l’adreça www.ratpenatpetitavall.blogspot.com

1 comentari:

La Torre d'Ivori ha dit...

Una col.lecció imprescindible de visitar, i passejar per els voltants gaudint de les fantàstiques escultures que l'envolten.