dilluns, 30 de novembre del 2009

Obertura de la col•lecció del 25 de desembre de 2009 al 2 de gener del 2010, en horari de matins 11h. a 13h.

La col•lecció Rat Penat, juntament amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols i davant l’interès mostrat per gran nombre de persones per poder visitar-la, ja no tant sols de la nostra ciutat, hem acordat portar a terme l’obertura de l’esmentada col•lecció els dies que van del 25 de desembre de 2009 al 2 de gener del 2010, en horari de matins 11h. a 13h.

En aquestes visites que seran guiades us podreu endinsar en un món mariner, el dels nostres avis mitjançant la contemplació de gran quantitat de maquetes, barques i vaixells que en la seva majoria han format part d’un nostre passat i que correspon a un bon tros de costa i que engloba Palamós, Sant Feliu i Tossa, entre d’altres. Així mateix podreu entendre com podia haver estat el dia a dia d’una família de pescadors tot visitant la cuina – menjador que a tamany real compta la mateixa col•lecció i que reflecteix austeritat, senzillesa i autenticitat, i no deixa d’encuriosir a qui ja l’ha visitada.

Així mateix es podrà mostrar i fer un petit repàs a un passat industrial, i més concretament el que fa referència a la força motriu que provinent del que foren els motors de vapor i que serviren per impulsar tota mena de màquines, locomotores de tren, vaixells, etc. Aquestes maquetes totes elles tenen el seu funcionament real i si es dóna el cas i ho permet el temps de visita se’n podrà posar en funcionament alguna.

Com ja molta gent sap, la col•lecció mostra un grapat d’escultura feta amb la tècnica del trencadís, així com un gran número de poemes visuals entre d’altres curiositats, i que tot plegat fa que sigui una bona cullerada per passar una bona estona, per tant us hi esperem!!!

A ser possible agrairíem que confirméssiu la vostra visita. Podeu demanar més informació al Tel. 665 422 830.


Rat Penat
Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols